Focwa Eurogarantbedrijf Sent Waninge Autoschade Hoogeveen

Autoschade komt nooit gelegen en is zeer vervelend. Wanneer u de schade laat herstellen bij een FOCWA Eurogarantbedrijf bent u altijd verzekerd van een vakkundige reparatie en 4 jaar garantie op de herstelde delen. Sent Waninge Autoschade Hoogeveen zorgt als FOCWA Eurogarantbedrijf voor een snelle oplossing bij autoschade zodat u weer snel op weg wordt geholpen.

 

Waarom kiezen voor een FOCWA Eurogarantbedrijf?

 

Sent Waninge Autoschade Hoogeveen voldoet als FOCWA Eurogarantbedrijf aan hoge eisen waardoor u als klant verzekerd bent van een optimaal eindresultaat. Wanneer u kiest voor een FOCWA Eurogarantbedrijf kunt u gerust zijn dat uw autoschade vakkundig wordt hersteld, tegen de juiste prijs.

 

Wanneer u kiest voor Sent Waninge Autoschade Hoogeveen kunt u rekenen op:

 • Hulp bij alle administratieve handelingen die wij u uit handen kunnen nemen
 • Wij zorgen voor een soepele afhandeling met uw verzekeraar
 • De kwaliteit en veiligheid van de werkzaamheden is gewaarborgd
 • 4 jaar garantie op alle herstelde delen*
 • Juiste taxatie van de schade en herstelkosten

 

Hulp bij administratieve handelingen

 

Het op de juiste manier afhandelen van een schadegeval kan voor aardig wat papierwerk zorgen. Sent Waninge Autoschade Hoogeveen helpt u graag bij de administratieve handelingen die u niet zelf hoeft uit te voeren. Zo bespaart u tijd en moeite.

 

Een soepele afhandeling met uw verzekeraar

 

Als FOCWA Eurogarantbedrijf werken wij samen met alle verzekeraars en leasemaatschappijen. Dankzij goede onderlinge werkafspraken wordt alles voor u geregeld.

 

Kwaliteit en veiligheid van de herstelwerkzaamheden

 

Onze medewerkers worden constant bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen. Dankzij moderne apparatuur en gecertificeerde processen werken wij altijd op een snelle en vakkundige wijze. De kwaliteit en veiligheid wordt gewaarborgd door:

 • Gecertificeerde werkwijze
 • Goed opgeleide werknemers en constante bijscholing
 • Gebruik van moderne apparatuur en technieken
 • Reparaties worden uitgevoerd volgens fabrieksvoorschriften
 • Gebruik van merkoriginele onderdelen
 • Milieubewuste werkwijze
 • Strenge controle op arbeidsomstandigheden

 

4 jaar garantie op herstelde onderdelen

 

Kwaliteit staat voorop bij al onze werkzaamheden. Dit vertaalt zich onder andere in de garantie die wij verlenen. Op alle herstelde onderdelen (voor nieuwe merkoriginele onderdelen) krijgt u 4 jaar FOCWA Eurogarant garantie. Wanneer gebruikte onderdelen worden toegepast krijgt u 2 jaar FOCWA Eurogarant garantie (zogeheten groene reparatie).

 

Altijd de juiste prijs en duidelijke taxatie

 

Als FOCWA Eurogarantbedrijf werken wij volgens een gestandaardiseerde manier. Dit vertaalt zich naar een juiste prijs en duidelijke taxatie. Wij werken met het audatex-systeem, een door verzekeraars algemeen geaccepteerd calculatiesysteem om het schadegeval in kaart te brengen en de kosten van herstel te bepalen.