Glascoating Auto

Glascoating Auto

 

Om uw auto (of truck) optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf is een speciale lakcoating nodig. Hiervoor brengen wij een duurzame glascoating aan. Het verschil met wax is dat glascoating een langdurige bescherming geeft op de lak. Eenmaal aangebracht biedt de coating een hoogwaardige bescherming en een zeer diepe glans. Een bescherming die afhankelijk van het gebruik en onderhoud twee tot acht jaar mee gaat.

 

Eventuele lichte krasvorming vindt allereerst plaats in de coating en niet in de lak. Krassen in de coating zijn uitstekend te behandelen. Een goede glascoating betekend niet dat krassen in de lak niet meer mogelijk zijn. Omdat de glascoating harder is dan de lak zullen krassen minder snel doordringen tot in de lak.

 

  • Duurzame glascoating
  • Zeer diepe glans
  • Water afstotend
  • Zelfreinigende werking

 

 

Glascoating producten van Modesta

 

Wij werken met Modesta coatings. Modesta staat wereldwijd bekend als een van de meest duurzame producten op het gebied van autobescherming. De producten van Modesta leveren een niet te evenaren resultaat in de bescherming van uw voertuig.

 

Onze glascoating werkwijze

 

De eerste stap die wij zetten is het geheel reinigen van de auto of truck in een stofvrije ruimte. De laklaag zal door onze specialisten eerst geheel en tot in detail worden hersteld. Vervolgens gaan wij de uiterst duurzame glascoating aanbrengen. Nadat de coating is aangebracht laten wij het voertuig in de stofvrije ruimte, welke goed is geventileerd, goed drogen. De klus is geklaard en laat u verbazen door het mooie resultaat!

 

Meer weten over onze Glascoating Auto service? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave. U mag ons uiteraard ook rechtstreeks bellen op 0528-277232.