Steenslag reparatie

Heeft uw auto of camper schade opgelopen door steenslag, hagel- of stormschade? Sent Waninge Autospecialist zorgt ervoor dat uw schade hersteld wordt.

Steenslag is gebroken gesteente. Doordat het gesteente gebroken is heeft het geen afgerond oppervlak en kan het vaak lelijke schade veroorzaken. Opspattend grind of loszittend asfalt kan leiden tot lakschade, maar ook één enkel steentje kan soms al een hoop ellende veroorzaken. Wij weten als geen ander hoe wij steenslag reparatie moeten uitvoeren.

 

Voorkom roestvorming

Steenslag reparatie kan soms worden uitgevoerd door middel van spotrepair. Met een speciale techniek kan er al snel en eenvoudig een mooi resultaat worden behaald. Het is belangrijk om lakschade (veroorzaakt door steenslag) adequaat te behandelen. Op de plaatsen waar de lak beschadigd is geraakt is ook de toplaag van de autolak weggeslagen. Met het ontbreken van de toplaag is de bescherming tegen roestvorming verdwenen.

 

Vrijblijvend advies nodig?

Sent Waninge Autoschade Hoogeveen is deskundig in het verhelpen van schade ontstaan door steenslag. Onze medewerkers zorgen voor de perfecte afwerking zonder kleurverschillen.

 

Wilt u dat wij uw schadegeval beoordelen? Neem dan vrijblijvend contact op.